Reacties van onze klanten

Bij veel van de onderstaande reviews kunt u de uitgebreide versie lezen door er op te klikken.

Beste John,
alles was er weer! Totale compleetheid! Alles wat ik wenste en wens! De zoektocht is voorlopig ten einde. Wanneer de kabel is ingespeeld en ze de ruimte voelt om volledig te kunnen en mogen gaan, dan is het de meest fantastische kabel, die ik me voor kan stellen. Balans, detail, levendigheid, fundament, energie, stemmen, warmte, kracht, soundstage, ze heeft het allemaal in zich. En dan hebben we het nog niet over haar uiterlijke verschijning, want ze is een plaatje. Een absolute schoonheid! Je wil haar met tederheid vastpakken en je gaat er dan achter komen, dat deze zilveren Queen, jou het goud gaat brengen, waar je al zolang naar op zoek bent. Een compleet, puur en verzadigd gevoel.
Het Gents Geluksgevoel!

Hallo John.

Ik wil je heel erg bedanken voor de werkelijk fantastische kabels die je me verkocht hebt.

Het begon allemaal met een van jouw digitale kabeltjes die ik gebruikt van een collega kocht. Die was zo goed dat ik verder ben gaan zoeken naar wat jij allemaal maakte en zo kwam ik bij de Magic-Link 24Krt Goud Digitaal terecht. Na wat mailwisseling heb je me toen de Magic-Link Ultra S luidsprekerkabels toegestuurd om te proberen samen met de digitale kabel. Ze klonken vrijwel meteen al heel behoorlijk, maar ik heb ze gewoon een week lang 24 uur per dag spelen en het was niet te geloven wat ze lieten horen. Allerlei details die ik nooit eerder gehoord had waren nu zo duidelijk dat het niet te begrijpen was dat ze eerder niet te horen waren. Het inspelen was in mijn set heel belangrijk. Toen ik ook nog de Ultra Power-Cord met 14 strengen verzilverd OFC ontvangen had was er weer een enorme verbetering.

Maar ik had toch het idee dat er meer mogelijk moest zijn en ik heb toen dempingspanelen aangebracht in mijn luisterkamer en ben gaan zoeken naar een betere luidspreker opstelling.

Wat er nu allemaal gebeurd is is werkelijk ongelooflijk. Er staat een 3D holografisch beeld, er staan mensen te zingen of spelen in mijn kamer, je kunt er een rondje omheen lopen.

Natuurlijk, het was er niet allemaal gewoon vanzelf, maar de nauwkeurige plaatsing van de luidsprekers maakte het werkelijk niet te geloven prachtig.

Jouw kabels laten dit allemaal zo fantastisch klinken als ik nooit eerder gehoord heb en ik ben sinds eind 70’er jaren van de vorige eeuw met audio bezig.

Ik ben of wat dingen vergeten, nl. dat een stereobeeld zilch meters buiten de luidsprekers afspeelt bij mooie opnames.

Kan jij dat er nog inzetten of zal ik dat doen?

Als je twijfelende klanten hebt mag je ze best naar mij doorverwijzen en ze mogen natuurlijk ook bij mij komen luisteren. Dit is wel het minste wat ik voor je terug kan doen als enorme blijk van waardering.

Hartelijke groet, Adri.

Kabels, ongetwijfeld nog steeds het meest onderschatte onderdeel van een hifi-set

Op de nieuwe website van JvG lees ik dat John al meer dan 10 jaar een blijvende speler in de hifi wereld is. Volgens mij kan hij daar al gerust 15 jaar of langer van maken want zo ver reiken mijn herinneringen toen ik voor het eerst een interlink van hem kocht. Een zilver-goud, van pakweg €150,-. Toen een behoorlijke investering want €150,- voor een kabeltje?!

Mijn eerste les in de ‘high end audio’, want daar heb ik het ondertussen wel over, was van Louis Raatjes van Art Speak: ‘luister en ervaar zelf wat je ervan vindt’. Iedere set klinkt anders en iedereen heeft een andere smaak en eigen mening. Ik ben gek van muziek, vrijwel alle stijlen, en mijn grootste hobby is audio. Via Louis ben ik besmet geraakt met het upgrade virus. Ik houd van vintage audio en ben daardoor vaak bij bedrijfjes terecht gekomen die mijn oude apparaten herstelden of modificeerden. Leuke contacten opgedaan en fantastisch wat er met de klank kan gebeuren als oude (zwakke) onderdelen vervangen worden voor (betere) nieuwe.

Zo’n 3 maanden geleden verving ik mijn goede USB kabel voor een hele goede: wow wat een verschil in klank! Vervolgens verving ik mijn goede ethernetkabel ook voor een hele goede: wederom wat een verbetering! Ik ervaarde dat ‘zelfs’ digitale kabels gigantisch veel invloed hebben op de uiteindelijke klank. Mijn interlinks en luidsprekerkabels waren van JvG; beiden Magic Link Reference Plus. Erg goede kabels waar ik veel plezier aan heb beleefd maar het kriebelde bij me om deze ook te upgraden. Toen ik deze vervolgens verving voor de 24KT en de Ultra werd het plaatje wederom een heel stuk fraaier. De klank kwam duidelijk meer in balans. Wat een volle en vloeiende klank hoorde ik en wat een prachtig beeld. Magisch!

Afgelopen week ben ik toch nog even bij JvG op de koffie geweest want hij had in eerste instantie niet de beste Furutech connectoren gebruikt. Sinds een paar dagen ben ik muziek aan het luisteren met dezelfde kabels maar nu met de Furutech CF-102 en CF-202 connectoren. Toch weer verbetering, gelukkig :-), want de upgrade naar die connectoren was niet goedkoop. Vergeleken met de andere connectoren, de Furutech FT-111 Gold, verdwijnt een gepolijste randje en wordt de aandacht direct op de muziek gevestigd. Ik hoor nu nog meer details en alle goede eigenschappen nog beter: nog meer transparantie, een nog breder beeld met nog meer diepte. De live ervaring is heel sterk geworden, die is bijna tastbaar. Mijn vriendin schrok er zelfs van: zo had ze John Lennon nog nooit gehoord!

Kortom, kabels en connectoren zijn vaak het sluitstuk op een hifi installatie. Maar besef dat als er in de audioketen 1 zwak onderdeel zit dat er een probleem is: de klank stremt en het beeld vervaagt. Ik heb recentelijk ervaren dat het loont om te investeren in hele goede kabels en connectoren. Het lijken misschien kleine verbeteringen maar al die kleine verbeteringen zijn essentieel voor die verslavende magische beleving!

Hartelijk dank John!

Haico

Na de positieve resultaten met de interlinks, was ik benieuwd wat het effect van de netkabels zouden zijn en John was zo vriendelijk om me twee demo kabels te sturen, de Magic Link Reference en de JvG Special edition. Al snel was duidelijk dat beide kabels een flinke upgrade waren ten opzichte van de standaard netkabels, maar dat beide kabels ook een eigen klankbeeld hebben. De Special edition ging daarbij toch nog wel een stapje verder gaf daarbij nog meer rust en gemak in het geluidsbeeld, het beeld opende verder en werd groter zonder opdringerig te zijn, een duidelijk betere match in mijn set. Toch bleef ik het idee hebben dat er meer in zat en op speciaal verzoek heeft John toen een nieuwe Special edition met vergulde Furutech NCF connectoren gemaakt, en het resultaat mag er zijn, pas nu haal ik het volledige potentieel uit mijn versterker.

Groeten!

Matthew

Wat mij betreft sta ik met nu met de Magic Link Gold 24K ‘op de hoogste tree’ in de muziekbeleving thuis. Het is goed zo, fantastisch zelfs…
M.K.

Klik hier voor de volledige review

Moet eerlijk zeggen dat ik in het begin nogal sceptisch was, omdat ik vond dat ik een goede kabel had en je heel veel geld moest uitgeven om enige verschillen te gaan horen. Het is nu gebleken dat dit niet zo hoeft, je kabel is niet goedkoop maar vergeleken met de meerwaarde valt het achteraf wel weer mee. Ben blij dat ik hem toch aangeschaft heb.
J. Dahlhaus

Klik hier voor de volledige review

Het moge duidelijk zijn uit mijn verslag, jouw Magic Link Zuiver Zilver jumpers kunnen niet meer stuk. Zéér aanbevelenswaardig.
J.

Klik hier voor de volledige review

Ze zijn niet gratis, dit is echter top-segment en zoals John Travolta sprak in Pulp Fiction: ‘You will know where that extra money went’.Dank John, een werkelijk prachtige kabel!
E.J. Smits

Klik hier voor de volledige review

Het heeft even geduurd, maar hier dan onze ervaringen met onze Magic Link “ultra” XLR. De muziek “leeft” en zorgt veelvuldig voor kippenvel!
Rob en Jutta

Klik hier voor de volledige review

De Magic Link Ultra speelt magistraal, het gehele klankbeeld is sprankelender, zuiverder, dieper, gedetailleerder. Mijn vrouw Jutta omschrijft het verschil treffend als volgt; “net als water, dat plots helemaal zuiver en helder is en in de diepte zijn opeens alle details zichtbaar”. De Magic Link Ultra is een top interlink waar vele duurdere kabels niet aan kunnen tippen!
Rob en Jutta

Klik hier voor de volledige review

Jouw kabels spelen nu 3 dagen en het geluid wordt steeds beter. Ik had al alles van de magic link serie en ben nu overgestapt naar de Ultra serie (4 sets interlinks en 6 power cords) Een flinke investering die, helaas niet zichtbaar, achter de kast ligt. Alles mooi verzorgd en van degelijke kwaliteit. Mooie furetech connectoren ook. Klasse! Ik overweeg nog een phono kabel, maar wil me daar nog eerst over laten voorlichten. Ik hoop in de toekomst weer zaken met je te doen. duidelijk hoe we hier zitten te genieten.
Anoniem

In zo’n kleine dertig jaar met audio in de weer en zo heel wat onzin maar ook zin voorbij zien komen…Op zoek naar een nieuwe interlink waren merken als v/d Hul, MIT , Siltech etc. al de revue gepasseerd.Helaas niet echt overtuigend tov de al aanwezige kabels.
En toen kwam jouw kabel…natuurlijk kan ik gaan beginnen met allerlei subjectieve superlatieven als dynamischer, prachtige stemmen, sprankelend, natuurlijk etc. Maar als ik zeg dat bij mijn vrouw letterlijk de tranen over de wangen liepen toen ze 1 van haar favorieten hoorde…tsja dan is het wel duidelijk hoe we hier zitten te genieten.
Reinier

De Magic-Link Ultra zilver/goud en copper zijn twee heel bijzondere interlinks. Ze klinken in mijn set allebei heel mooi, maar de zilver/goud uitvoering past toch het best in de set. Ik gebruik hem tussen de voor- en eindversterker en daar doet hij heel bijzondere dingen. Werkelijk een prachtig groot geluidsbeeld met mooi diep laag en zacht en helder hoog. Stemmen en de klank van elektrische guitaren zijn werkelijk prachtig. De kabel ziet er heel erg mooi gebouwd uit met de zeer goed klinkende connectoren van Furutech, CF 601 en 602. Ik luister na jaren weer naar allemaal nieuwe cd`s, want ze klinken nu zoveel mooier en zuiverder. Na de test van de twee uitvoeringen wist ik het zeker: John heeft weer een prachtige kabel gebouwd en hier kan ik nog heel erg lang van gaan genieten. Ook de prijs / kwaliteits verhouding is prima, want ik weet dat je voor zo`n kwaliteitskabel vaak erg veel moet betalen in de winkel.
A. de Ru

Ik heb nu enige tijd jouw Eclipse speakerkabels beluisterd.De kabels bevallen mij zeer goed.Hoog, midden is prima in orde en het laag klinkt strakker en gaat nog verder door dan ik gewend was.
Heb er zeker geen spijt van! Al met al heb je weer een top product afgeleverd.Heb nu bijna alle kabels van jouw, alleen nog de stroomkabels. Wie weet komt dat ook nog een keertje. Veel succes verder en misschien zie ik je wel weer op een evenement of zo.
R. Wenas

“Ik maak een review van de Magic Link Reference Plus”, vertelde ik aan John. Eigenlijk niks voor mij; laat mij maar gewoon luisteren. Schrijven doen anderen maar; behoefte aan delen heb ik niet; herkenbaar? Een techneut ben ik ook al niet; wie zit er dan nog op mijn inbreng te wachten?
M. K.

Klik hier voor de volledige review

Na de eerste dag dacht ik dat het totale geluidsbeeld misschien wel eens teveel nadruk op het hoog had gekregen, maar dit kwam vooral door de overgang van mijn oude kabel naar het nieuwe speeltje. Vanavond heb ik voor de gein nog eens even mijn oude interlink er tussen gehangen en ben dan
wel een beetje geschrokken van waar ik kennelijk eerst naar luisterde (zóveel doffer, opeens gepakter en wolliger!) Groet en bedankt voor het maken van dit mooie stukje vakwerk!
M. Groenenberg

Klik hier voor de volledige review

Ik heb genoten van de twee sets Magic-Links Ultra XLR-XLR, Copper en Zilver-goud die ik van je heb meegekregen om te beluisteren. Ik ben de eerste week begonnen met het spelen met de Copper kabels. Dat klonk heel mooi. Veel en dieper laag dan ik gewend was met mijn Transparant kabels. Verder een warme, rustige klank. Het viel mij op dat ik de T+A Media Player Balanced onbewust in een hogere volume stand zette. Het geluid bleef aangenaam.
Na een week heb ik de kabels gewisseld, Copper terug in de doos en Silver-goud tussen de Media Player en de T+A active speakers. Ik was heel benieuwd naar het verschil tussen de kabels en dat bleek groter te zijn dan ik verwachtte. Ik moest aan het verschil wennen. In de eerste plaats veel meer volume en dan met name in het midden en hoog. Ik heb er een tijdje naar geluisterd en daarna terug gewisseld naar Copper omdat ik dacht dat die beter klonken. Maar ik had buiten de waard gerekend. Mijn vrouw vertelde mij dat zij bij toepassing van de Zilver-goud veel meer diepte en een betere plaatsing hoorde. En daar had ze gelijk in. Dus weer wisselen naar Zilver-goud. Die heb ik er nu twee weken aanhangen en ik ben er helemaal verknocht aan geraakt! Ze geven meer detail, meer ruimte in het geluidsbeeld, meer evenwicht. Bovenal vinden wij het opvallend hoeveel beter de Zilver-goud kabels de stemmen weergeven. De stemmen van de zangers. zangeressen en koren zijn, ook zonder actief te luisteren, afzonderlijk heel verstaanbaar. Zowel voor Pop, Jazz als Klassiek. Ik vindt de Zilver-goud kabel het beste bij ons passen vooral omdat die naar mijn idee meer informatie weergeeft en meer evenwicht heeft in het geluidsbeeld. Een heel fijne kabel! De Copper kabel zal zeker ook een hoop fans krijgen met zijn warm karakter!
Wij zijn heel tevreden met onze keuze voor de Magic-Links Ultra XLR-XLR in Zilver-goud. Compliment voor de fraaie en zorgvuldige afwerking!
Anoniem

Na een speurtocht van jaren ben ik eindelijk de interlink tegengekomen die alle anderen doet vergeten. Na het lezen van vele positieve verhalen over de Magic Link plus van John van Gent , heb ik besloten deze aan te schaffen. Gezien het feit dat ik zelf werkzaam ben in de Hifi branche heb ik al zeer vele merken kunnen proberen, tot aan de hele dure kabels toe. Nu zegt prijs niet alles, en dat blijkt. De magic Link plus is absoluut de beste kabel die ik ooit gehoord heb !! Een gewaagde uitspraak, ik weet het, maar gewoon waar. Wat een detail, wat een precies beeld en wat een rust. Meer kun je niet wensen. Gefeliciteerd John !!
Anoniem

Ik ben zeer blij dat ik de music emotions review heb gelezen en u gecontacteerd heb maar, wat ze als conclusie schrijven in het blad is nog zacht uitgedrukt. u levert niet alleen een kwalitatief top product het doet dan ook nog eens vele malen beter dan concurrenten die stukken van mensen kosten. uw Magic link speelt de VEEL duurdere siltech royal class princess ( 3000 euro) en crystal cable ultra (2500 euro) gewoon weg. Deze tegenspelers gewoon terug naar de winkel en heb ik nu voor een belachelijk ( in high end prijzen) bedrag het geen waar ik al 10 jaar naar tracht.
Van Hoeck Luc

Klik hier voor de volledige review

De “magic”kabel geeft nog meer de klankkleur van de instrumenten weer bv. de bassnaren hoor je nog meer uittrillen, de laagste tonen klinken gedifferentieerd van strak tot week afhankelijk van hoe de toon tot stand komt, kastresonantie is duidelijk waarneembaar. Uithalen in stemmen en bv. saxofoon of klarinet vertroebelen niet maar blijven duidelijk
Werner

Klik hier voor de volledige review

De MagicLink is een audiofiel’s wet dream om het plat te zeggen. Ik ben al 2 uur nu Eva Cassidy aan het beluisteren en als je haar gouden stem kent weet je ook dat ze door een paar topmuzikanten is begeleid bij haar opnames, muzikanten die ook niet audiofielen zullen bekoren met hun instrumenten.
Anoniem

Klik hier voor de volledige review

Ik ben altijd redelijk nuchter omtrent geluid verschillen in kabels. Ik wil toch zeggen dat ik enigzins geschokt heb moeten merken dat (ondanks mijn echt niet slechte van den hull kabel) de JvG absoluut als winner uit de bus kwam. Het ging weliswaar om kleine verschillen, maar laten we eerlijk zijn, als je al eenmaal in het High-End segment zit worden de verschillen ook enorm klein. Ik zie dit dan ook als het toetje na het desert, iets wat je niet wilt missen. Deze ervaring heb ik met de speaker kabels en interlink gehad. John je maakt prachtige producten die netjes genoemd mag worden naast de andere kabel ontwikkelaars zoals, Siltech, Kimber en van den Hull. Alleen kost het bij jou gelukkig niet meteen een half maandsalaris.
A. kievit

Ik heb deze kwaliteiten alleen ook gehoord met de interlinks van Siltech( SQ -88) en die van Crystal cabel ( Piccolo) maar die zijn beiden tot tienmaal zo duur als de door jou gemaakte kabel Kortom een uitmuntende interlink die ik echt zeer waardeer en ook iedereen kan aanbevelen om te beluisteren
W. Dahlhaus, Dordrecht

Klik hier voor de volledige review

Een paar jaar geleden belde John me op, of ik een interlink van hem wilde proberen. Na wat aarzeling liet ik er eentje opsturen. Ik gebruikte voornamelijk Siltech SQ 88 G5 en de Kimber KS 1021.Tot mijn verbazing was het klankbeeld van de JvG zelfs minder scherp dan de Siltech. Het is volkomen onzin, om te investeren in dure interlinks. Die les heb ik inmiddels wel geleerd na al die jaren hifi. De JvG is een eerlijke kabel voor een redelijke prijs. Duurder is niet nodig.
W. Klaver

Klik hier voor de volledige review

Technisch gezien zien de JvGs er perfect uit! Mooi afgewerkt en afgemonteerd met imitatie Furutech connectoren. Kortom, een absolute aanrader waarbij de prijs/kwaliteit verhouding ver doorslaat naar de kant van kwaliteit want voor het geld hoef je het echt niet te laten.
C.J. Hofwegen

Ik heb heel veel kabels gehad en gehoord waaronder Kimber, Siltech en Harmonix, maar sinds ik m’n gehele set heb bekabeld met de JvG gold/silver heb ik pas het gevoel in de muziek te worden getrokken. Een ongelooflijk brede stage en een prachtige 3D-afbeelding. Ook het laag is nog nooit zo strak en gedefinieerd geweest. Tevens nog nooit een interlink gehad met zo’n schitterende prijs/kwaliteits-verhouding.
John, proficiat met zo’n mooi product. Keep it going on.
F. Wijhe

Aangesloten en luisteren: het eerste gevoel/gehoor sprankelend,helder en een rustiger geluidsbeeld je hoort de ruimte tussen de instrumenten,wat dus een rustiger cd weergave geeft. ik ben er erg tevreden over.
A. Kiewiet,Wieringerwerf

Klik hier voor de volledige review

John, ik kan heel kort zijn: jouw kabel wint het op alle fronten. Bij het horen van de eerste klanken wist ik het al. Weg was de scherpe S klank, het geluidsbeeld was diep, breed en zo ontzettend veel rust, ik wist niet wat ik hoorde!! Ik heb de heel zaterdagavond en de hele zondag muziek geluisterd. Ik herontdek met CD collectie!!!
J. Eveleens

Klik hier voor de volledige review

Ik kan natuurlijk in allerlei superlatieven vervallen maar dat doe ik niet, is ook niet nodig. Het klinkt gewoon grandioos mooi, punt. Wat ik al eerder schreef, mijn “kabelzoektocht” is ten einde.John, bedankt voor deze mooie produkten met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
P. Peters.

Klik hier voor de volledige review

Ik speel nu een tijdje met de zilver/goud kabel van John en ik ben en blijf onverdeeld positief over deze kabels. Strak, neutraal, transparant ja zeker, maar vooral veel waar voor je geld en perfect afgewerkt en zelfs perfect verzonden met kousjes over de pluggen (tegen de kou  ) Of meer uitgeven aan nog duurdere kabels van andere fabrikanten zinvol is weet ik niet maar dit is zeker high-end kwaliteit voor een reele prijsstelling!
R. Loon

Een veel betere stereo spreiding was het eerste wat opviel , verder een mooie plaatsing van de instrumenten metmeer detail. Die JVG kabelsdoen gewoon heel goed hun werk voor een meer dan aanvaardbare prijs. Voor diegene die nog gebruik maken van standaardsnoertjes meer dan een aanrader.
P.

Klik hier voor de volledige review

Het geluid werd helderder met meer detail, rust en met name echtheid. Instrumenten klinken nu zoals ze horen en de ruimte waarin is opgenomen is ook beter hoorbaar. Ik heb in mijn audio-carriere al erg veel kabels van veel verschillende dure merken gebruikt en moet zeggen dat ik voorlopig klaar ben na aanschaf van jouw kabels. Bedankt daarvoor! Kan ik mijn geld weer uitgeven aan muziek!
J. Bol

Klik hier voor de volledige review

Ik heb deze interlink aangeschaft ter vervanging van mijn Monster interlink en onmiddellijk na aansluiting was ik aangenaam verrast door een opmerkelijke verbetering. De JvG bleek aanzienlijk beter in het hoog, zorgde voor een betere detaillering en heeft beduidend meer power.
W.

Klik hier voor de volledige review

Toen je zilver/goud LS kabels (eerst single-wire) aangesloten werden, was het verschil gelijk duidelijk. Nog strakker, nog meer detail en nog steeds rustig en heel prettig om naar te luisteren. Ik wist niet dat mijn set zo goed kon klinken. Het laag wat eerder was opgevallen was minder aanwezig, en daardoor het totale geluid beter in balans. Toen we de zilver/goud LS kabels bi-wire hadden aangesloten hadden we al aardig wat geluisterd, en konden we niet precies meer horen waar en of er verschillen in zaten, maar het ‘wauw’ effect was bi-wire groter dan toen we ze single-wire hadden aangesloten.
F. Jan

Klik hier voor de volledige review

Hierbij wil ik je bedanken voor de levering van de interlinks type zilver/goud. Door de jaren heen heb ik al heel wat ervaring op audio gebied. Ik heb mijn installatie stapje voor stapje opgebouwd. Jouw kabels zijn een grote stap voorwaarts. De prijs/kwaliteit verhouding van jouw produkt is fenomenaal!
E. van de Glind

Een Special bij John besteld. Zoals altijd zag de kabel bij aflevering er weer perfect uit.De kabel tussen de voor en eindversterker (beide buizenversterkers) aangesloten en luisteren maar.Het effect was ondanks het niet ingespeeld zijn gelijk al te horen. De helderheid en accentuering van de instrumenten waren duidelijk beter. De muziek knalde er meer uit (wel een wat oneigenlijke term maar beschrijft de beleving het best).
Anoniem

Klik hier voor de volledige review

Na het eerst gewoon beluisteren de John van Gent Interlinks aangesloten. Bij het beluisteren valt al direct de toename in helderheid in de muziek op. De muziek geeft veel meer differentiatie. Je hebt nu veel meer een focussering van alle instrumenten en stemmen en de muziek klinkt veel sprankelender. Dit resultaat was direkt al merkbaar, maar het werd alleen maar beter. Ongelooflijk dat dit geluid met deze installatie is te realiseren! De muziek overheerst en niet de techniek van de set.
Anoniem

Klik hier voor de volledige review

Goede kabels voor een normale prijs, gemaakt door een muziekliefhebber, voor een muziekliefhebber met een normaal budget, en ze zullen je zeker niet teleurstellen.
P.

Klik hier voor de volledige review

Zeer muzikale set waar uren naar te luisteren is. Komt door de set vorming en de kabels van JvG. Vrijdag avond nog een luisteraar bij mij geweest meest muzikale set die hij ooit gehoord heeft. Volgens hem en mij luisteren en niets meer aan veranderen hoog prachtig en midden zeer natuurlijk bas strak en zeer uitgewogen. Groeten Van een zeer tevreden luisteraar en aanhanger van JvG kabels Gelukkig kennis gemaakt te hebben met uw kabels. U verkoopt geen lucht.
N. De Kimpe België

Klik hier voor de volledige review

John, ik weet niet wat je in die inter-links stopt en ik hoef het ook niet te weten; ik vind het geweldig dat je jou uitvinding die de concurrentie en alles daarboven wegspeelt voor deze prijs beschikbaar stelt voor ons, de HIFI liefhebbers die vinden dat ook een super inter-link betaalbaar moet zijn.
Werner

Klik hier voor de volledige review

De kabels van John van Gent zijn voor mij de beste investering ooit geweest. Een ongekende prijs kwaliteit verhouding. Zouden de speakerkabels van John dit effect ook hebben?.
Anoniem

Klik hier voor de volledige review

Ik heb tot nu toe gedraaid met Siltech Ftm G3 en Audioquest Diamond. In geen enkel opzicht kunnen deze kabels zich meten met de JVG.
E. Duits

Klik hier voor de volledige review

Sinds drie weken een gelukkige eigenaar van JvG interlink II. Al meteen na het aansluiten, duidelijk verschil waarneembaar. Ik had dan wel geen Top inter-link, maar wel een hele goede Audioquest inter-link. Na een geruime tijd inspelen is het verschil fenomenaal !!
Anoniem

afgelopen weekend de JVG interlink nog eens kunnen vergelijken met de Kimber Select 1130 (gebalanceerde versie van de 1030 die ik vorige week bij me had). Zowel mijn vader als ik konden vaststellen dat de JVG v2 minstens op het zelfde niveau zit als deze Kimber kabel. De JVG had zelfs nog iets meer body en leek zelfs ook nog iets ruimtelijker. Dit is niet zomaar een interlink John, dit is een parade paardje! Een echte verbetering t.o.v. de eerste versie, die ook al niet misselijk is en in vergelijking tot de Kimbers en Siltechs een veel vriendelijker prijskaartje.
Anoniem

Na wantrouwig de superlatieven van de reacties gelezen te hebben, weet ik nu dat deze klopten met de feiten: Deze kabels zijn een dikke aanrader t.o.v.,in mijn geval,Siltech FTM 4 zilver-goud kabels van rond de 1600 euro.
Anoniem

Zaterdagochtend een digitale interlink ontvangen en deze meteen aangesloten. Volgens mij deed ik de set pas zondagavond uit, want mijn God wat een verschil. Het vorige kabeltje was een Kimber kable optical OPT-1, maar het kabeltje van John klinkt veel beter. Wat meteen opviel was de bass die krachtiger is zonder te overheersen. Over het algemeen klinkt de muziek nu rustiger. Wat tot gevolg heeft dat ik nu instrumenten hoor die voorheen niet waarneembaar was. John bedankt!
Anoniem

Ik wil graag een reactie op de kabels geven. Ik ben nu in het bezit van jvg kabels. Het zijn twee inter-links en de luidspreker kabels allemaal in zilver-goud uitvoering. En ik moet zeggen dat ze geweldig klinken. Open, warm, diepte en zeer natuurgetrouw. Niet eerder in deze prijsklasse gehoord. Nu denk ik er aan om ook de phono kabel van jvg te nemen. Zeer tevreden over dit product zeker aan te bevelen.
H. de Groot

Bij deze wil ik je bedanken voor het proberen van de Magic- Link “Reference” plus Phono kabel, ter vergelijking van mijn eigen SME puur zilver phono kabel. Ben blij dat ik hem toch aangeschaft heb.
Joop

Klik hier voor de volledige review

Meestal zien mensen hun hifi apparatuur vanaf de voorkant. Erg veel kwaliteit kan verloren en gewonnen worden aan de achterkant van onze hobby, daar waar de kabels en interlinks zijn aangesloten.
Ed

Klik hier voor de volledige review

Je maakt werkelijk een fantastisch mooi product, prachtige materialen en ook heel fraai gemaakt, ik zou niet weten welke kabel fabrikant dit mooier en/of beter zou kunnen terwijl ik toch al een jaartje of 45 met audio in de weer ben, ik denk dit dus te kunnen beoordelen.
J.

Klik hier voor de volledige review

Samenvattend; de Magic Link Ultra speelt magistraal, het gehele klankbeeld is sprankelender, zuiverder, dieper, gedetailleerder.
Rob en Jutta

Klik hier voor de volledige review