De zilver-goud II versie is de bekende en veel geprezen interlink van JvG, deze kabel is Balanced opgebouwd. Voor de signaaloverdracht wordt gebruik gemaakt van 2 massieve kernen. Een zilveren ader en de ander vervaardigd uit zilver-goud. Deze twee draden worden getwist zodat ze op een hoek van 45 graden over elkaar liggen. Ze vormen op deze manier een schitterende geleider om het signaal optimaal te transporteren. De retour bestaat uit verzilverd OFC. Deze koperdraad wordt onder betere omstandigheden getrokken dan standaard koperdraad.

Het grote verschil met gebruik van deze twee metalen ten op zichte van een kabel alleen opgebouwd uit zilver is klankbeeld. Zilver-goud geeft een zeer hoge geleiding met een warm geluidsbeeld, dit komt het signaalbeeld zeer ten goede. JvG kiest voor hoogwaardig geselecteerd zilver en goud. Een prachtige investering.

Versie II van de zilver-goud versie van JvG is ontstaan door ervaringen en testen van de versie I. Waar de versie I stopt gaat de versie II verder… De retour ader is nu ook gelijk aan de signaal ader, beiden zijn nu opgebouwd uit zilver/goud. Dit is vergelijkbaar met volledig gebalanceerde XLR kabels, waarbij de signaalader en retourader altijd gelijk zijn aan elkaar. Voor de RCA wordt gebruik gemaakt van de volgende connectoren.

Verkrijgbaar in:

RCA – RCA XLR – XLR
photo 1 Photo 1
Photo 2
Prijzen
RCA – RCA 50cm vanaf € 214,00
XLR – XLR 50cm vanaf € 208,00